Planet Paleo

Planet Paleo is opgericht door Ben Shouler, een nutritionele therapeut en natuurgeneeskundige met een achtergrond in nutraceutisch onderzoek. Hij heeft met veel van de toonaangevende bedrijven in de natuurlijke gezondheidsindustrie gewerkt in een educatieve functie en heeft een goed begrip van de complexe dynamiek van voeding en supplementen met kruidengeneeskunde.

Terwijl hij de meer wetenschappelijke kant van natuurgeneesmiddelen gepassioneerd bestudeerde, is hij altijd gefascineerd geweest in oude remedies en de meer esoterische, energieke benadering van traditionele geneeskunde. Planet Paleo is opgericht met deze twee benaderingen in gedachten.

Wij geloven in het brengen van de beste principes van het Paleo-dieet in de 21e eeuw, het combineren van traditionele voedingsmiddelen met wetenschappelijke vooruitgang om gezondheidsproducten te creëren die geweldig smaken, gemakkelijk te gebruiken zijn en resultaten opleveren. Onze collageensupplementen bevatten grote hoeveelheden primaire voedingsmiddelen en remedies naast voedingsstoffen die synergetisch werken om een ​​optimale gezondheid te bevorderen.

We geloven niet in gimmicks, al onze paleo-supplementen en formuleringen zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt volgens de normen van de arts met aanzienlijke hoeveelheden voedingsstoffen.

Alle producten zijn GMO, gluten en zuivelvrij. We gebruiken alleen ingrediënten van ethische oorsprong en zijn toegewijd aan dierenwelzijnspraktijken.