Living Nutrition

Living Nutrition heeft 3 verschillende collecties voedingssupplementen:
Living Nutrition

Alive Collectie

De natuur en puurheid vormen de basis van onze producten

Your Flora Collectie

Complete en natuurlijke ondersteuning voor de darmflora

Signature Collectie

In de Signature Collectie van Living Nutrition worden kruiden en specerijen gecombineerd met een zo compleet mogelijk netwerk van levende gezonde paddenstoelen. 

Living Nutrition is een Brits bedrijf met diepgaande kennis van traditionele geneeskunst. Samen met doorlopend onderzoek naar gefermenteerde voeding en -kruiden, is Living Nutrition een ware smeltkroes van Oost en West. Living Nutrition presenteert een merk vanuit een uniek kefir-kombucha fermentatieproces en een uitgebreide productlijn met voedingssupplementen die perfect passen bij uw belevingswereld.

We fermenteren onze ingrediënten met een kefir-kombucha fermentatie, waarbij we gebruik maken van onze unieke 35 stammen micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, stellen we de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veilig met behulp van een delicaat vriesdroogproces.

We gebruiken nooit warmte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, bindmiddelen of additieven. Al onze producten zijn geschikt voor veganisten, coeliakiepatiënten en vegetariërs.

 

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor diabetici
  • Géén conserveringsmiddelen
  • Gluten-& lactosevrij
  • Veganistisch
  • Natuurlijk en puur
  • traditionele methoden
  • Biologisch gecertificeerd
  • Geen GMO-Duurzame ingredienten,

 

Alive

  • 100% natuurlijk, door fermentatie geactiveerd
  • Verhoogde gehaltes aan actieve voedingsstoffen
  • Voortreffelijke biologische beschikbaarheid
  • Rijk aan enzymen en microflora
  • Geleverd als een levende voedingsmatrix
  • Bevat geen hulpstoffen en additieven
  • Geschikt voor veganisten
  • Biologisch gecertificeerd
Klinisch bewezen
  • Verbeterde biologische beschikbaarheid
  • Verhoogde voedingsstoffen tot 1000%
  • Grotere ontstekingsremmende effecten
  • Sterkte antioxidant effecten
  • Verhoogde effecten op de gezondheid
Ons unieke fermentatieproces
  • Natuurlijk gefermenteerd in kleine batches
  • Op basis van kefir- kombucha
  • Gebruik van 35 bevorderlijke stammen
  • Langzaam gevriesdroogd voor maximaal rendement
  • Deskundig beheerd door een wetenschappelijk team

Signature 

  • 100% natuurlijk- door fermentatie geactiveerd
  • Op basis van kefir-kombucha
  • Gefermenteerd met 35 micro-organismen
  • Geleverd als een levende voedingsmatrix
  • Voortreffelijke biologische beschikbaarheid
  • Verhoogde gehaltes aan voedingsstoffen
  • Raw- rijk aan enzymen en microben
  • Bevat geen hulpstoffen en additieve
  • Bevat biologische paddenstoelen
  • Geschikt voor veganisten
  • Biologisch gecertificeerd
Klinisch bewezen 
  • Verhoogde voedingsstoffen tot 1000%
  • 25% polyfenolgehalte
  • Verhoogde biologische beschikbaarheid
  • Sterkere antioxidant effecten
  • Verbeterde immuun effecten
  • 500% effectiever bij aandoeningen

Your Flora

  • 100% natuurlijk door fermentatie geactiveerd
  • Toegevoegde kruiden voor gerichte effecten
  • Vrij van hulpstoffen en additieve
  • Geschikt voor veganisten
  • Biologisch gecertificeerd
  • Hoeft niet gekoeld bewaard te worden
  • Introductie van onze symbiotische Kefi-soya
  • Gefermenteerde biologische sojamelk
  • GGO-vrij
  • Gemaakt met 35 bevorderlijke bacteriestammen
  • Geleverd als een levende voedingsmatrix
  • Zorgt voor een gezonde basis van de darmen en voedt de darmflora
  • Stimuleert optimale diversiteit

Klinisch bewezen

  • 80% overleving van microben
  • Herstelt de spijsvertering
  • Verhoogd de natuurlijke diversiteit
  • Effectiever dan probiotica voor immuunondersteuning
  • Sterkte antioxidatieve werking

De gefermenteerde kefir -soya biedt alles wat de natuur kan geven ter ondersteuning van de unieke darmflora. Waaronder de microben, de koloniserende factor, de omgeving en al de nodige voedingsstoffen. Zoals L glutamine. L glycine, L proline, neurotransmitters, korte-keten vetzuren, nucleotiden, antioxidanten, peptiden, vitamines, mineralen, co-factoren, en tal van enzymen.

In tegenstelling tot reguliere soja, wordt soja in gefermenteerde vorm zoals tempeh, miso, en natto al eeuwenlang geconsumeerd en gewaardeerd als een natuurlijke probioticum. Gefermenteerde soja is een goed opneembare eiwitbron. Het fytinezuur en de trypsinereremmers zijn door de fermentatie onschadelijk gemaakt en de gefermenteerde soja werkt als een probioticum in de darmen.

Menu